• portret in opdracht

  27 december 2018

  Voor een portret van uw geliefden in opdracht bied ik al mogelijkheden aan vanaf 75 euro voor een pentekening,potloodtekenineg,inkt tekeing of houtskool tekening .

  Ook is het mogelijk om 1 of meerdere snelschetsen te laten maken van poses van de te portretteren persoon,  prijs in overleg 

   

  Schilderijen portretten in opdracht mogelijkheden klik hier voor een indicatie.

  Lees meer >> | 427 keer bekeken

 • schildercursus / vrij schilderen

  17 december 2018

  Doe je mee?

  Vrijschilder avonden en vrijschilder dag delen.

  Vanaf Januari bied ik regelmatig 3 vrij schilderavonden en dagdelen aan waarop je kunt komen deelnemen.

  Iedereen kan komen deelnemen, van starter tot gevorderden . Het gaat er om dat je lekker even creatief kunt werken aan jou eigen creatie en een leuke  ontspannen avond beleeft.

  Je schildert je eigen item of dat ene schilderij wat je al jaren hebt willen schilderen, of een workshop item wat je kunt kiezen op het atelier of je werkt aan leerzame inspirerende opdrachten.

  All-in Inclusief  gebruik van schilder gereedschap. je hoeft dus niet mee te brengen of schoon te maken.

  Er is een mogelijkheid dat u vooraf een eigen idee hebt wat u wil gaan schilderen, waarin ik u professioneel begeleid om tot een eind product te komen.

  Er is ook een mogelijkheid om aan een opdracht te werken , die ik op mijn atelier aanbied , waaruit u zelf een keuze kunt maken.

  Tevens is er een mogelijkheid om thema’s te beschilderen  waaruit u op ons atelier een keuze maakt, of uw eigen ontwerp, idee of thema .

  Uiteraard wordt ieder op eigen niveau, eigen  kunnen en interesse professioneel progressief  begeleid.

  Ook de intuïtieve schilders en collage makers zijn welkom.

  Uiteraard kunt u ook een introduce meenemen.

  Wil jij meedoen met de eerst volgende  sessies meld je dan zo spoedig mogelijk aan , het betreft dagdelen en avond delen , hierover ontvang je dan een persoonlijk bericht waarop je kunt inschrijven op dagdelen en avonddelen naar wens.

  Heb je interesse meld je zelf dan snel aan voor de komende data en/of de volgende series. Stuur een mail naar info@carlavanlieshout.nl 

  Tevens kun je deelnemen aan de inloop workshops en schilder verwendagen.

  Hartelijke groet, en wie weet tot ziens in mijn gezellige atelier.

  Carla van Lieshout.

          

       

   

  Lees meer >> | 447 keer bekeken

 • Huiskamer concert met Brenda Bee.

  18 oktober 2018

  Op zaterdag avond 24 November is er een Amerikaans huiskamer concert met Brenda Bee in Galerie Bernheze. Aanvang 20.30 inloop vanaf 20.00 uur.

  Entree 20 euro .

  Voor meer informatie of zou u het huiskamerconcert willen bijwonen kunt u een mail sturen naar info@galerijbernhez.nl 

  Lees meer >> | 539 keer bekeken

 • Schilderles, schildercursus, vrijschilderen en tekenles. Uden Oss Veghel Nistelrode

  16 juli 2018

  Schilderles en vrijschilderen onder professionele begeleiding in Nistelrode, voor beginners en gevorderden. Schrijf jezelf in voor het nieuwe seizoen. Info@carlavanlieshout.nl Schilderlessen vinden plaats op de dinsdag/woensdag/donderdag overdag en in de avond .

  Tevens kunt u komen schilderen met een strippen kaart. Schilderen op dagen die bij je passen. # schildersessies van 2.5 uur 3 sessies voor 45 euro inclusief gebruik van schildermaterialen. 

   

  #schilderlesVeghel #schilderlesbrabant #schilderlesUden #schilderlesmegen #schilderlesschaijk #schilderleseindhoven #schilderlesboekel #schilderlesschijndel #schilderleseerde #schilderlesvught 

  Lees meer >> | 957 keer bekeken

 • Schilderles, schildercursus, vrijschilderen en tekenles. Uden Oss Veghel Nistelrode

  16 juli 2018

  Schilderles en vrijschilderen onder professionele begeleiding in Nistelrode, voor beginners en gevorderden. Schrijf jezelf in voor het nieuwe seizoen. Info@carlavanlieshout.nl Schilderles sen vinden plaats op de dinsdag/woensdag/donderdag overdag en in de avond .

  Er kan gekozen worden uit opdrachten op ons atelier, zowel figuratief, portret, landschap, abstract, modern , realistisch, portret en model schilderen zijn enkele van de mogelijkheden.

  Heeft u al enige ervaring dan kunt u komen vrijschilderen op dagen die bij u passen. # schildersessies van 2.5 uur 3 sessies voor 45 euro aanmelden kan het hele seizoen.

  #schilderlesVeghel #schilderlesbrabant #schilderlesUden #schilderlesmegen #schilderlesschaijk #schilderleseindhoven #schilderlesboekel #schilderlesschijndel #schilderleseerde #schilderlesvught #schilderlesVeghel #schilderlesbrabant #schilderlesUden #schilderlesmegen #schilderlesschaijk #schilderleseindhoven #schilderlesboekel #schilderlesschijndel #schilderleseerde #schilderlesvught #schilderlesVeghel #schilderlesbrabant #schilderlesUden #schilderlesmegen #schilderlesschaijk #schilderleseindhoven #schilderlesboekel #schilderlesschijndel #schilderleseerde #schilderlesvught #schilderlesVeghel #schilderlesbrabant #schilderlesUden #schilderlesmegen #schilderlesschaijk #schilderleseindhoven #schilderlesboekel #schilderlesschijndel #schilderleseerde

  Lees meer >> | 890 keer bekeken

 • Schilderles, schildercursus, vrijschilderen en tekenles. Uden Oss Veghel Nistelrode

  16 juli 2018

  Schilderles en vrijschilderen onder professionele begeleiding in Nistelrode, voor beginners en gevorderden. Schrijf jezelf in voor het nieuwe seizoen. Info@carlavanlieshout.nl Schilderlessen vinden plaats op de dinsdag/woensdag/donderdag overdag en in de avond .

   

  #schilderlesVeghel #schilderlesbrabant #schilderlesUden #schilderlesmegen #schilderlesschaijk #schilderleseindhoven #schilderlesboekel #schilderlesschijndel #schilderleseerde #schilderlesvught 

   

  Lees meer >> | 495 keer bekeken

 • open Atelierroute Bernheze

  30 maart 2018

     

   

  Lees meer >> | 483 keer bekeken

 • Huiskamerconcert

  16 maart 2018

  Huiskamer concert op 17 Maart met Dave Verneulen.  Optreden vanaf 21.00 uur. Wil jij ook eens een besloten huiskamerconcert concert bijwonen stuur een bericht naar theogalerijbernheze@live.nl 

  Lees meer >> | 557 keer bekeken

 • vrijschilderen onder professionele begeleiding

  11 september 2017

  Kom je ook?

  We bieden nu de gelegenheid om te komen #vrijschilderen onder professionele begeleiding van Carla van Lieshout.

  De #schildersessies zijn bedoeld voor beginners en gevorderden. Kosten voor 3 schildersessies van 2.5 inclusief professionele begeleiding 45 €

  Je kunt vrijschilderen en je eigen schilderij maken tevens is er voor de beginners een mogelijkheid om een keuze te maken uit prachtige grote schilderijen in diverse #schilderstijlen welke je zelf kunt schilderen in je eigen kleuren of huisstijlkleuren. Na het schilderen heb je de basis van het maken van een schilderij onder de knie en kun je zelf thuis of in een volgende sessie onder begeleiding een eigen ontwerp maken.

  Meld jezelf aan zonder enige verplichting om deel te nemen aan een vrijschilder sessie via info@galerijbernheze.nl

  Je ontvangt dan automatisch een bericht om te komen deelnemen wanneer het JOU uitkomt.

  Je bent van harte welkom.   

  #schildercursus #schilderles #brabant #veghel #schijndel #Uden #Nijmegen #Den Bosch  c#Megen #Boekel #Gemert hijnel 

  #schildercursus Veghel #vrijschilderen Eerde #schilderlessen Zijtaart #schilderles Veghel #Uden #Boekel

  #schilderlesVeghel #schilderlesbrabant #schilderlesUden #schilderlesmegen #schilderlesoss #schilderlesboekel #schilderlesNijmegen #schilderlesEerde #schilderlesnuenen #schilderlesheeswijk-dinther #schilderlesloosbroek #schilderlesschaijk #schilderleseindhoven #schilderlesschijndel #schilderlesdendungen  #schilderlesschijndel #schilderleseerde #schilderlesvught #vrijschilderenveghel #vrijschilderennistelrode #schildercursus #vrijschilderenschijndel #schildercursuslith 

   

  Lees meer >> | 673 keer bekeken

 • #schildercursus Nistelrode Veghel Uden Oss, Brabant

  28 juli 2017

  Heb je altijd al willen leren schilderen, wil je graag deelnemen aan een schilderworkshop of kom je graag schilderen met anderen, dan hebben wij een geweldige nieuwe activiteit!!
  Een creatieve verwen dag helemaal voor je zelf vertoeven op ons sfeervolle ruime atelier met schildertuin, samen met anderen liefhebbers.
  Regelmatig gaan wij in het nieuwe seizoen extra schilderactiviteiten verzorgen in de vorm van dag workshops, schilder verwendagen, leerzame schilderdagen, schilder...kennismakingsdagen .
  met lunch en all in drankjes en hapjes op onze locatie.
  Heb je nog nooit geschilderd dan kun je nu de kans waarnemen om zelf in een dag te leren schilderen en een groot schilderij te maken.
  Heb jij hierin interesse en wil je jezelf aanmelden om op de hoogte te blijven van deze gezellig ontspannen creatieve activiteiten of wil je jezelf aanmelden voor de schildercursus in het nieuwe seizoen of korte lesblokjes dan kan dat via info@galerijbernheze.nl #schildercursus #tekencursus #Nistelrode #brabant #schilderworkshop

   

  #schilderlesVeghel #schilderlesbrabant #schilderlesUden #schilderlesmegen #schilderlesoss #schilderlesboekel #schilderlesNijmegen #schilderlesEerde #schilderlesnuenen #schilderlesheeswijk-dinther #schilderlesloosbroek #schilderlesschaijk #schilderleseindhoven #schilderlesschijndel #schilderlesdendungen  #schilderlesschijndel #schilderleseerde #schilderlesvught #vrijschilderenveghel #vrijschilderennistelrode #schildercursus #vrijschilderenschijndel #schildercursuslith 

  Lees meer >> | 2925 keer bekeken

 • Meer blogs >>