Doe je mee?

Vrijschilder avonden en vrijschilder dag delen.

Vanaf Januari bied ik regelmatig 3 vrij schilderavonden en dagdelen aan waarop je kunt komen deelnemen.

Iedereen kan komen deelnemen, van starter tot gevorderden . Het gaat er om dat je lekker even creatief kunt werken aan jou eigen creatie en een leuke  ontspannen avond beleeft.

Je schildert je eigen item of dat ene schilderij wat je al jaren hebt willen schilderen, of een workshop item wat je kunt kiezen op het atelier of je werkt aan leerzame inspirerende opdrachten.

All-in Inclusief  gebruik van schilder gereedschap. je hoeft dus niet mee te brengen of schoon te maken.

Er is een mogelijkheid dat u vooraf een eigen idee hebt wat u wil gaan schilderen, waarin ik u professioneel begeleid om tot een eind product te komen.

Er is ook een mogelijkheid om aan een opdracht te werken , die ik op mijn atelier aanbied , waaruit u zelf een keuze kunt maken.

Tevens is er een mogelijkheid om thema’s te beschilderen  waaruit u op ons atelier een keuze maakt, of uw eigen ontwerp, idee of thema .

Uiteraard wordt ieder op eigen niveau, eigen  kunnen en interesse professioneel progressief  begeleid.

Ook de intuïtieve schilders en collage makers zijn welkom.

Uiteraard kunt u ook een introduce meenemen.

Wil jij meedoen met de eerst volgende  sessies meld je dan zo spoedig mogelijk aan , het betreft dagdelen en avond delen , hierover ontvang je dan een persoonlijk bericht waarop je kunt inschrijven op dagdelen en avonddelen naar wens.

Heb je interesse meld je zelf dan snel aan voor de komende data en/of de volgende series. Stuur een mail naar info@carlavanlieshout.nl 

Tevens kun je deelnemen aan de inloop workshops en schilder verwendagen.

Hartelijke groet, en wie weet tot ziens in mijn gezellige atelier.

Carla van Lieshout.