Afgelopen September 2022 heb ik deelgenomen aan een geweldige schilder week in Normandie.

Erg genoten op de locatie van Guus van Lingen, waar we allen verwent werden met een heerlijk ontbijt  waarna we van start gingen met schilderen. om13.00 uur een heerlijke lunch en in de middag weer een heerlijke schilder sessie. savonds een super lekkere maaltijd en daarna  heerlijk toeven op de prachtige locatie in Normandie.

Kortom een heerlijke week.

Wil jij deze  zomer ook een weekend komen schilderen , 2 of 3 schilderdagen , met ontbijt op atelier en een  lunch op atelier, en een afsluitborrel, inclusief hapjes en drankjes, schilderdagen inclusief of exclusief materialen, informeer voor de mogelijkheden. je kunt individueel deelnemen op vastgelegde data, of met groepen tot 10 personen op een datum naar wens.

de schilderdagen voor groepen van 8 tot 10  kunnen in overleg gegeven worden op aanvraag datum naar wens vanaf 2 dagen  all inclusief ontbijt en  lunch op onze besloten locatie , 

Mogelijkheid vip arrangement 1 dag schilder arrangement  met 2 of 4 personen met lunch 

Overnachtingen mogelijk in overleg 

De schilderdagen zijn te reserveren vanaf Juni tm September in overleg. Mogelijk op alle dagen van de week. (maandag, dinsdag,woensdag ) (vrijdag zaterdag zondag )

Wij hebben een all weather locatie dus het is mogelijk om in alle weersomstandigheden deel te nemen zowel binnen als buiten in onze tuin met patio. de schilderdagen zijn geschikt voor starters, gevorderden en professionals.

informeer voor de mogelijkheden info@carlavanlieshout.nl 

Zie hieronder de werken die ik maakte in Normandie

#schildervakantiebrabant #allweatherschilderdagen #dagjewegineigenland

 

www.carlavanlieshout-kunst.nl 

Wil jij ook leren schilderen of ben je al gevorderd en wil je nog beter leren schilderen, dan ben je in mijn gezellige  atelier op het juiste adres voor schilderles en tekenles onder professionele begeleiding .

Het is mogelijk om deel te nemen aan de schilder en teken cursus op diverse dagdelen. Tussen tijds instappen is mogelijk onder voorbehoud. In de schilderlessen schilderen we met acryl verf en diverse mengmaterie mixed media.

Deelname masterclasses olieverf alleen mogelijk voor mensen met enige ervaring en  gevorderden.