Voor een geslaagd groepsuitje als familiedag, teamuitje, vriendenweekend, personeelsfeest, teambuilding vrijgezellendag, familie uitstapjes, creatieve familiedag, omadag en opadag  .  .       ff       familie- uitje, personeels en bedrijfs- uitjes, personeelsfeest bent u bij Galerie Bernheze te Nistelrode op het juiste adres.

 

Onze ruime ateliers,  bieden ruimte tot 60 personen, voor een sfeervol groeps uitje als  f amiliedag, personeels uitje, bedrijfs uitje teambuilding, om deel te nemen aan een workshop- schildersessie,

Er is een mogelijkheid om op onze besloten locatie deel te nemen aan een schilder workshop, loungen ( gezellig samen zijn onder het genot van een hapje en een drankje) en/of lunchen met groepen tot 60 personen. Wij komen ook op uw locatie.

Er is ook een mogelijkheid om met mooi weer de schilder workshop te organiseren in onze schildertuin, en te  lunchen, BBqen of u kiest voor een ander culinair arrangement in de overdekete of openlucht schildertuin. 

‚ÄčAll in schilder workshop van 35 euro p.p. info  info@carlavanlieshout.nl 

0610676611  0412-480241

 


 


 

Overdekte en openlucht schildertuinSchilderworkshop ruimte


Lunch en bijgeboekte arrangementen zoals na borrelen, kerst borrel, overleg onderbreking, culinaire arrangementen zoals bbq en tapas vinden plaats in overleg naar wens, in de galerie ruimte, schildertuin of in de schilderworkshopruimte.
Slaap arrangementen vinden plaats op een locatie elders.

personeels uitjes, teambuilding, groeps arrangementen, familiedag, vrijgezellendag, familie-uitje, familie uitstapjes, oma en opa dag, vriendinnendag, zusjesdag.