ATELIER VERHUUR BRABANT schilderworkshops, alle informatie kijk op en/of vul daar het contact formulier in.

Grote, ruime en sfeervolle besloten patio met aanliggende tuin waar men overdekt en in de openlucht kan samen zijn, feestje, schilderen , huiskamerconcerten. Inclusief gas water en licht.                  Mogelijkheid om te exposeren in aanliggende expositie ruimte.          U kunt het atelier per dagdeel afhuren om daar te schilderen in collectief de compleet ingerichte ruimte is tevens geschikt voor het geven van creatieve workshops.

Patio met tuin en alle voorzieningen om bijeen te komen voor een feestje, familiedag, huiskamerconcert, buurtvereniging, brunch, lunch, bbq in overleg af te huren per dagdeel.

Zou u als beeldend kunstenaar een atelier willen huren, om daar een schilderworkshop, beeldhouw sessie te willen orgeniseren in Nistelrode , op 1 van onze locatie's, dan is dit in overleg mogelijk. Er zijn 2 compleet ingerichte ateliers met toilet voorziening en keuken  te huur,  1 atelier tot 20 personen en/of 1 atelier tot 60 personen.  Informeer bij info@carlavanlieshout.nl  gelegen aan de Modriaan Route in  natuurgebied de Maashorst te Nistelrode 

  • atelier Galerie Bernheze
  • Lid van NABK
  • KvK 52610055.

 


Galerie met zithoek


 

Overdekte en openlucht schildertuin



Schilderworkshop ruimte

Lunch en bijgeboekte arrangementen zoals na borrelen, kerst borrel, overleg onderbreking, vergaderen, culinaire arrangementen zoals bbq en tapas vinden plaats in overleg naar wens, in de galerie ruimte, schildertuin of in de schilderworkshopruimte of locatie elders.
GRATIS parkeren